VilaDescans Residencia Canina Girona Email de contacto
dani@viladescans.net
síguenos!
facebook VilaDescans instagram VilaDescans twitter VilaDescans Blog Zeldrak 
Vila DesCans, residencia canina en Girona

VilaDescans, modernes instal·lacions en un terreny de 12.000m2, totalment tancat en plena naturalesa, dedicats al benestar del seu gos. Atenció i vigilància les 24 hores pel nostre equip de professionals, higiene i desinfecció rigorosa, passejades diàries en espais especials per a ells, servei veterinari permanent. Educació i la modificació de conductes indesitjades, per ensinistradors diplomats per la Generalitat de Catalunya.

La nostra experiència de més de 10 anys com criadors de de Jack Russell Terrier, l'amor i el respecte que sentim pels animals, units a la passió per aquesta extraordinària raça ens permet oferir cadells d'una gran qualitat, amb excel·lent caràcter i immillorables condicions de salut.

El Jack Russell Terrier és de caràcter alegre, actiu, perspicaç i desborda intel·ligència. És molt entusiasta, tenaç i valent. Constitueix un excel·lent gos de companyia; és recomanable per a la convivència amb nens i s'adapta perfectament a la vida en un pis, sense descuidar les seves necessitats d'activitat diària

¡Visita nuestras instalaciones!

Si quieres saber más sobre nuestra residencia canina en Girona (Alt Empordà) puedes venir a visitarnos sin compromiso y podrás descubrir de primera mano donde pasará las vacaciones tu mascota. Reserva el servicio de guardería canina de día para tu perro y no lo dejes solo mientras estás fuera de casa.