Viladescans residencia canina

VilaDescans, modernes instal·lacions en un terreny de 12.000m2, totalment tancat en plena naturalesa, dedicats al benestar del seu gos. Atenció i vigilància les 24 hores pel nostre equip de professionals, higiene i desinfecció rigorosa, passejades diàries en espais especials per a ells, servei veterinari permanent. Educació i la modificació de conductes indesitjades, per ensinistradors diplomats per la Generalitat de Catalunya.

La nostra experiència de més de 10 anys com criadors de de Jack Russell Terrier, l'amor i el respecte que sentim pels animals, units a la passió per aquesta extraordinària raça ens permet oferir cadells d'una gran qualitat, amb excel·lent caràcter i immillorables condicions de salut.

El Jack Russell Terrier és de caràcter alegre, actiu, perspicaç i desborda intel·ligència. És molt entusiasta, tenaç i valent. Constitueix un excel·lent gos de companyia; és recomanable per a la convivència amb nens i s'adapta perfectament a la vida en un pis, sense descuidar les seves necessitats d'activitat diària.

Vila DesCans, residencia canina en Girona