Viladescans residencia canina

Arriba l’estiu i, per a molta gent, les vacances. Moltes vegades les mascotes no poden acompanyar als seus amos durant les vacances i cal buscar un espai de residència. Vila DesCans garanteix el benestar del teu gos durant els dies que necessitis que cuidin de la teva mascota.

La residència està situada al quilòmetre 2 de la carretera de Pont de Molins a Cabanes i disposa d’un espai de 12.000m2 per a que el gos pugui córrer i cremar energia. Tanmateix l’empresa aposta per la sociabilització dels animals, fent que els gossos que es troben a Vila DesCans interactuïn i juguin entre ells. 

A més de les vacances, la residència ofereix el servei d’estada des d’algunes hores fins a estades de llarga durada, a preus molt assequibles: 14€/dia els gossos grans i 12€/dia els gossos petits (tot inclòs). A més a més l’empresa fa descomptes importants per a estades superiors a 15 dies.

A banda del servei de residència, Vila Descans ofereix el servei d’ensinistrament de gossos. Molts gossos no saben caminar amb corretja al costat del seu amo, o no responen obedientment a la crida de l’amo quan estan deslligats. Per aquests casos cal un ensinistrament que Vila DesCans ofereix als seus clients. La residència també són especialistes en tractament d’altres trastorns de conducte de l’animal, com la por o l’agressivitat.

Vila DesCans també cria gossos de la raça Jack Rusell Terrier.

L’horari de Vila DesCans és:
De dilluns a dissabte de 9h. a 13h. i de 16:00h. a 19h.
Els diumenges i festius de 10h. a 13h.