Residència Canina Viladescans

12.000m2 en plena naturaleza, dedicados al bienestar de su perro.

La nostra residència canina està situada a la província de Girona, a 5 km de Figueres; entre les poblacions de Pont de Molins i Cabanes, Alt Empordà. Comptem amb unes àmplies instal·lacions, preparades per allotjar i tenir cura de la teva mascota.

Modernes instal·lacions en un terreny de 12.000m2, totalment tancat en plena natura, dedicats al benestar del seu gos. Habitacions individuals amb pati individual, aïllades tèrmicament, amb plaques calefactores i protegides contra humitats.

Atenció i vigilància les 24 hores pel nostre equip de professionals, higiene i desinfecció rigorosa, passejos diaris en espais especials per a ells, servei veterinari permanent.

VilaDesCans garanteix el benestar del teu gos durant els dies que necessitis que tinguin cura de la teva mascota i disposa d’un espai immillorable perquè el gos pugui córrer i cremar energia. VilaDescans aposta per la sociabilització dels animals, fent que els gossos interactuïn i juguin entre ells.

A més de les vacances, la residència ofereix el servei d’estada des d’algunes hores fins a estades de llarga durada, a preus molt assequibles. També es fan descomptes importants per a estades superiors a 15 dies.

Requisits

Al portar al teu gos no has d’oblidar la seva cartilla de vacunació oficial a l’ordre del dia.
VILADESCANS es reserva el dret d’admissió en casos especials (malalties contagioses, excessiva agressivitat, manca de vacunes o de desparasitació, entre d’altres.)

Alimentem als nostres gossos amb pinso de gamma super premium.