Com trobar una bona residència canina

És possible que tots els que tenim gos necessitem alguna vegada una residència on guardar el nostre amic. En aquest article us volem aconsellar com trobar una bona guarderia.

Una bona guarderia canina mai no hauria de posar restriccions a les visites. A Viladescans qualsevol persona pot visitar el centre sense avís previ dins de l’horari de matins o de tardes. Estem oberts els 365 dies de l’any, ja que els gossos necessiten ser atesos igualment cada dia, per la qual cosa en no acceptar visites aquests dies ens indueix a la desconfiança.

La vigilància ha de ser permanent, a Viladescans, la casa familiar està situada dins de les nostres instal·lacions, cosa que ens permet vigilància i atenció les 24 hores. Lespai ha de ser ampli i estar completament tancat. Nosaltres disposem de 12.000m2 de zones verdes tancades a dos metres d´alçada i amb doble porta d´accés al recinte per evitar tot intent d´escapatòria.

Durant la visita hem de poder observar àmplies zones per a les passejades diàries, que han de ser mínim de dues vegades al dia. A Viladescans tenim amplis parcs amb gespa i tancats, on els gossos poden córrer lliures dues vegades al dia, sigui individualment o en companyia d’altres gossos de la seva mida per fomentar el joc i la sociabilització. Les habitacions on el gos passarà la nit i una part del dia hauran d’estar netes i oferir confort al gos. A Viladescans tenim boxes fets d´obra d´entre 6 i 10 m2, aïllats tèrmicament, amb plaques calefactores, zona interior i exterior. És important que quan s’hi allotgin els nostres gossos no tinguin contacte visual amb l’habitació del costat. Aquesta independència garanteix el descans i evita lladrucs innecessaris o estrès. Encara que és probable que se’ns recomana portar el seu propi llit, la residència també ha d’oferir mantes, llits de plàstic o altres mitjans que aïllin el gos a l’hora de dormir. A Viladescans ens preocupem de la comoditat dels nostres hostes canins en tot moment.

La majoria de residències ofereixen tarifes en què el menjar està inclòs, aquest ha de ser pinso d’alta gamma. En cas de gossos amb necessitats especials d’alimentació, la residència ha d’oferir la possibilitat de portar el propi aliment. El centre estarà legalitzat i proveït del corresponent nucli zoològic i ens exigirà cartilla de vacunacions al dia i control parasitari. El personal serà amable i per descomptat es mostrarà afectuós amb els gossos.

Tots aquests punts ens donarà la garantia que l’estada serà per als nostres peluts unes vacances autèntiques.